Ga naar de inhoud

Vind een professional

Omdat er steeds meer initiatieven ontstaan zijn om bokscoaching en bokstherapie toe te passen als psychofysieke interventie hebben we hieronder een aanzet gemaakt om de verschillende aanbieders te categoriseren. Ongetwijfeld zal dit overzicht niet volledig zijn of niet (meer) geheel up to date. Laat ons dan ook vooral weten via info@bewegenvoorjebrein.nl wat nog ontbreekt aan dit overzicht of wat geactualiseerd mag worden.
Meer informatie per initiatief vind je onder deze tabel en in ons overzicht in pdf.

Kinderen/
Jongeren
VolwassenenPsychische zorgFysieke zorg
bijv. NAH, obesitas, Parkinson
Mogelijkheid
tot opleiding
Accreditatie
B Brave Weerbaarheidvvvv
BePositive(Boks)coachingvvv
Boks Je Krachtigvv
Bokscoachingvvvvv
Boksend Groeienvv
Boksend Opvoedenvvvvv
Boksschool Sedneyvvv
Bokstherapievv
Bokszvvv
Boxchaingevvvv
Boxing Boldyvvv
BoxZenvvv
Bryan Cairo Coachingvvv
Care4Anyonevvv
CC&Tvvv
Confi-trainingvv
De Boks Academievvvv
Dedicated Coachingv
Force Onev
GGZ Boxingvvv
Glory for Allvvvv
In2Boxvvvv
KF Action
Kom uit je Boksvv
Mindfull Boksenvvv
New Sport Challengevvv
N’Joy Healthy Sportsvvv
Odair Inocenciovvvv
Opboxenvv
Parkinson Boxingvvvv
Parkinson Sportvvvv
Peter Kool Smit
Training & Coaching
vv
Ramiyav
Reboot Care-Gymvv
Teeri Care Servicesv
Mattie Trainingenvvv
Van Soolingenvv
Verhaegen Sports Professionalvvv
Voor Elkaar Gebokstv
 
B Brave Boxing 
OprichterKarin Aarts
WatOnderdeel van B Brave weerbaarheid. B Brave Boxing richt zich op groepen en individuen met complexe problematieken. Uit het hoofd naar het hart gaan en ervarend leren in een veilige omgeving zijn speerpunten waar B Brave Boxing zich op richt. Vanaf 2015 heeft B Brave Boxing naam gevestigd binnen de GGZ waar cliënten met uiteenlopende klachten op zowel mentaal als fysiek gebied hun weg naar de sportzaal weten te vinden. B Brave Boxing richt zich daarnaast op deelnemers vanuit een justitieel kader en deelnemers met een verslaving. Buiten de GGZ is B Brave Boxing actief in het aanbieden van boksen als onderdeel van het vergroten van weerbaarheid.
WaarValkenswaard
Opleidingnee
Contacthttps://bbrave-weerbaarheid.nl / info@bbrave-weerbaarheid.nl
Be Positieve (boks)coaching 
OprichterHanneke Leguijt-Slee
WatNaast gesprekken en fysieke oefeningen wordt er bij Be Positive (boks)coaching gebruik gemaakt van psychofysieke oefeningen uit de Rots- en Water Weerbaarheidstraining. Be Positive (boks)coaching biedt ook coaching aan voor het bedrijfsleven.
WaarRotterdam
Opleidingnee
Contacthttps://bepositivebokscoaching.nl / info@bepositivebokscoaching.nl
Boks Je Krachtig
OprichterTamara Strijk
WatMet BoksCoaching bouw je zelfvertrouwen op, word je weerbaarder en leer je te vertrouwen op jouw innerlijke kracht. Boksen wordt gebruikt als methode om gedrag te vertalen naar het dagelijks leven. Bewegen helpt om beter naar je lichaam te gaan luisteren en te voelen.
WaarAlphen aan de Rijn (Tamara Strijk) / Zwolle (Raoel Dennen)
Opleidingnee
Contacthttps://www.boksjekrachtig.nl / info@boksjekrachtig.nl
Bokscoaching
OprichterBerend Oosterhuis
WatIndividuele coaching-trajecten voor wie wil groeien op het gebied van leiderschap, weerbaarheid, impact en emotieregulatie. Ook zijn er groepstrainingen gericht op team-, leiderschap- en talentontwikkeling. Lees ook ons blog over bokscoaching.
Waarlandelijk + België
OpleidingAcademy
Accreditatiemogelijkheid om in overleg een accreditatie te verwerven
Contacthttps://www.bokscoaching.nl / info@bokscoaching.nl
Boksend groeien
OprichterDebora van Velzen
WatBoksend Groeien reikt zowel kinderen als volwassenen handvatten aan hoe om te gaan met hun emoties, lichaamsbewust te worden, maar vooral lekker in je vel te zitten. Dit met inzet van bokstechnieken en boksspellen, waarbij je fysiek en mentaal groeit.
WaarZoetermeer
OpleidingNee
Contacthttps://boksendgroeien.nl / info@boksendgroeien.nl
Boksend opvoeden
OprichterAnnie Joosten-Lamey
WatBoksend Opvoeden is een mentale, fysieke en emotionele scholing voor onder meer trainers en coaches van boksscholen, sportscholen of verenigingen, professionals in het onderwijs, hulpverlening, gezinshuizen en GGZ.
WaarLandelijk
Opleidingja
AccreditatieStichting Kwaliteitsregister Jeugd + Register Vaktherapie voor de Vaktherapeuten
Contacthttps://www.boksendopvoeden.nl / info@boksendopvoeden.nl
Boksschool Sedney
OprichterEugene Sedney
WatRock Steady Boxing (voor mensen met Parkinson) Tijdens deze training staat de coördinatie van voeten, ogen en handen centraal. Dit draagt bij aan het verminderen van Parkinsonsymptomen en het verbeteren van de kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en snelheid van mensen met Parkinson. De training houdt rekening met de individuele mogelijkheden en niveaus. Op verschillende niveaus van de ziekte van Parkinson zijn er mogelijkheden voor verbetering. Eugene is speciaal opgeleid om deze training onder deskundige begeleiding te kunnen geven. Jaarlijks deelt hij zijn kennis in opdracht van ParkinsonNet via een bokstraining georganiseerd voor ParkinsonNetfysiotherapeuten.
Business boksen is voor ondernemende mensen die vroeg in de ochtend samen de bokshandschoenen aantrekken, zodat de werkdag vol nieuwe energie kan beginnen. Ieder jaar wordt een groep gemotiveerde ondernemers klaargestoomd voor het spectaculaire ‘Brecheisen Business Bokgala’ in Studio A12 Bunnik. Daarnaast is de gezellige Boom, boom Ali-ondernemersgroep uit Zeist en omstreken iedere vrijdagochtend van 06.30 tot 07.30 uur in Boksschool Sedney te vinden.
Cursus weerbaarheid
De weerbaarheidstraining is een praktische wijze van het verstevigen van de weerbaarheid en zelfverdediging die inspeelt op de huidige agressie en situaties van deze tijd.
WaarZeist
OpleidingNee
Contactwww.boksschoolsedney.nl / info@boksschoolsedney.nl
Bokstherapie
OprichterMarcel Amstelveen
WatDoen en ervaren, dat zijn de twee dingen waar het om gaat bij therapeutisch boksen. De bokstherapeut laat je kennismaken met technieken en werkvormen die hierop gericht zijn. De focus van Bokstherapie op doen en ervaren legt blokkades, issues en stresspunten bloot die anders onderbelicht zouden blijven. Daardoor kan je ze daadwerkelijk aanpakken.
WaarAmsterdam
OpleidingNee
Contacthttps://bokstherapie.nl
Boksz
OprichterLucas Defares
WatLeren door boksen in een groep of met individuele bokscoaching is een sportieve manier om jezelf te ontwikkelen, zowel op het persoonlijke vlak als in je werk. Spelenderwijs leer je meer over jezelf. Boksen helpt je te ontdekken hoe jij reageert op anderen en op moeilijke situaties. Vervolgens leer je hoe je daar op een goede en constructieve manier mee omgaat. Bekijk ons webinar met Lucas Defares over Boksz en lees ook het artikel hierover in Happinez.
WaarRandstad
OpleidingJa
AccreditatieNee
Contacthttps://www.boksz.nl / info@boksz.nl
Boxchainge
Oprichter
WatBoksen is de puurste vorm van communiceren. Wat jij doet, leidt tot een reactie bij de ander. Sluit jij je af voor het contact met de ander of ga je het contact aan? De interactie met degene die tegenover je staat, en het gevecht met de uitdagingen in jouw leven? Bij Boxchainge ga je door te boksen dit gevecht aan. Leren grenzen stellen, omgaan met spanning, agressie en weerstand, en het krijgen van zelfvertrouwen
WaarLimburg
OpleidingNee
Contacthttps://boxchainge.nl / info@boxchainge.nl
Boxing Boldy
OprichterLéon Pijnenburg
WatWeerbaarheidstrainingen, agressieregulatietrainingen, NAH Boksen en Parkinson Boksen.
Waar ‘s-Hertogenbosch
OpleidingNee
Contacthttps://www.boxingboldy.nl / info@boxingboldy.nl
BoxZen
OprichterJessie van Werde
WatBoxZen combineert boksen met Hatha yoga en mindfulness/meditaties waarbij de focus ligt op voelen, bewustwording, grenzen bereiken en wilskracht. Het BoxZen Zorgpakket is speciaal opgezet voor jongeren met een diagnose of gedragsproblematiek. Daarnaast biedt BoxZen een 8- weekse Assertiviteitstraining op middelbare scholen aan (MePower) en zijn er voor bedrijven teambuilding- en kennismakingsworkshops.
WaarEindhoven
OpleidingNee
Contacthttps://boxzen.nl / info@boxzen.nl
Bryan Cairo Coaching
OprichterBryan Cairo
WatBryan Cairo maakt gebruik van verschillende technieken uit het boksen en de psychomotorische therapie met als doel te leren omgaan met emoties of om sociale vaardigheden te vergroten. Bryan werkt samen met psychologen en psychotherapeuten. Je kunt met Bryan werken aan thema’s als grenzen stellen, weerbaarheid, vertrouwen, zelfbeeld, boosheid/agressie, bewustzijn en angsten
Waar‘s-Hertogenbosch
OpleidingNee
Contacthttps://www.bryancairocoaching.nl / info@bryancairocoaching.nl
Care4Anyone
OprichterEsra Abdioglu
WatBokstherapie leert je uit de situatie te stappen, welke dat ook is, en weer te voelen. Te voelen waar je grenzen liggen. Te voelen waar en wanneer het veilig is. En vanuit die veilige situatie kun je bepalen welke gedachte en welk gevoel jou helpt. Bokstherapie is geen sessie om je agressie kwijt te kunnen. Het is als een metafoor voor het leven. Het gaat om hoe je om gaat met je eigen situatie.
WaarRotterdam
OpleidingNee
Contactcare4anyone@gmail.com
CC&T Caroline Coaching & Training
OprichterCaroline van den Berg
WatDe manier waarop jij bokst geeft weer hoe jij in het dagelijks leven staat. Dit is precies wat wij gaan ontdekken tijdens de bokssessies. Hoe? Het woord zegt het al: BOKS – Bewegen, Ontdekken, Koppelen en Stappen zetten. Naast de individuele bokscoaching en weerbaarheidstraining verzorgt CC&T workshops voor scholen en bedrijven.
WaarZwolle
Opleidingnee
Contacthttps://www.carolinevandenberg.com / info@carolinevandenberg.com
Confi-Training
OprichterSaskia Harman
Wat(kick)boksen als spiegel omgaan met weerstand:
Kickboksen is niet alleen leren vechten.
Kickboksen gaat ook over: respect, zelfreflectie, bewustzijn, ademhaling, grenzen (h)erkennen en opzoeken, daarnaast heeft kickboksen een grote invloed op stress relieve. In de 1 op 1 sessies gaan we met alle bovenstaande punten aan de slag, wat zegt je lichaam en wat laat je zien tijdens het boksen. Uiteindelijk kom je weer uit je hoofd en in je lijf.
Kickboksen als spiegel is goed in te zetten bij: overspannenheid, burn-out, faalangst of wanneer je steeds weer tegen hetzelfde aanloopt. Kickboksen als spiegel is ook prettig om als preventiemiddel te gebruiken en wordt vaak door een werkgever vergoed.
Bokstherapie:
Een hulpvraag is altijd gericht op het in gang zetten van een verandering, zeker als het gaat om (ernstige) psychische problemen. Die verandering gaat vaak gepaard met weerstand die moeilijk zelf te doorbreken is. Met bokstherapie gaan we hier op een ervaringsgerichte, specialistische manier mee aan het werk. Bokstherapie kun je goed inzetten bij oa: ptss, persoonlijkheidsproblematiek, angst-en paniekklachten en gaat goed samen met bv schematherapie. Wanneer je al in een hulpverleningstraject kan het prettig zijn om je behandelaar te betrekken.
Workshop Kickboksen als spiegel voor bedrijven
Ik laat jouw medewerkers / collega’s graag kennismaken met #KickboksenAlsSpiegel, deze workshop duurt 1,5 uur.
Globale indeling: kennismaking, mindmap, warming-up, uitleg basistechnieken & ademhaling, oefenen en bewustzijn, cooling down en terugblik op de mindmap
groepsgrootte: voorkeur heeft 8, maar max 10 personen per keer zodat we goed aan de slag kunnen met bewustzijn en grenzen verkennen (en lol hebben)
WaarGelderland – Oude Ijselstreek
OpleidingNee
Contacthttps://confi-training.nl / info@confi-training.nl
De Boks Academie
OprichterAlex van Klooster
WatWeerbaarheidscentrum Eemland Sport en Bewegen: Het idee van het weerbaarheidscentrum is ontstaan uit de vraag vanuit de regio om een andere vorm van sport, bewegen en samenkomen te organiseren. Zelfverzekerder, weerbaarder, energieker en fitter worden is bij ons heel gewoon. Ons centrum biedt trainingen aan voor alle doelgroepen.
Boksacademie Amersfoort is een NBB (Nederlandse Boksbond) erkend bokscentrum en werkt nauw samen met een aantal andere Boksacademies in Nederland. Bokstraining is bij ons voor iedereen vanaf acht jaar. Een pittige training voor een gezonde geest in een gezond lichaam voor elk sportief niveau. Hierbij komen een aantal elementen aan bod: conditie, fysieke kracht, weerbaarheid, zelfvertrouwen, techniek en inzicht.
Parkinsonboksen Amersfoort biedt twee keer per week een speciale l Bij Parkinson boksen combineert het verbeteren van het uithoudingsvermogen met het (leren) maken van bepaalde bewegingen. Hierdoor kunnen deelnemers hun balans en spierkracht verbeteren.De docent is een gediplomeerde sporttrainer voor mensen met de ziekte van Parkinson.
Business Boksen is er voor vrouwen en mannen uit het zakenleven een eigen programma ontwikkeld genaamd ‘Business Boksen’. Wij werken met een groep gemotiveerde ondernemers uit de regio Eemland die één keer per jaar gezamenlijk een Business Boksgala neerzetten na een intensieve bokstraining van een minimale periode van 6 maanden. Met het Business Boksgala wordt geld opgehaald voor een lokaal goed doel.
Boxercise Eemland is een trainingsconcept gebaseerd op de trainingsmethoden die boksers gebruiken. Het is een leuke, uitdagende en veilige training die zeer goed is voor stressvermindering en toegankelijk voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Boxercise helpt mensen gezonder en weerbaarder te worden. Er wordt niet aan sparring gedaan.
OUT OF THE BOX is een maatschappelijk project voor kwetsbare jongeren en jongvolwassenen om zich terug te boksen in de maatschappij. Op eigen kracht, maar niet alleen. In een vertrouwde omgeving, die houvast, erkenning en motivatie brengt. De bokssport wordt hierbij als middel ingezet om de deelnemers fysiek en mentaal uit te dagen en in beweging te komen. En te boksen voor wat ze waard zijn
WaarAmersfoort
OpleidingNee
Contacthttps://www.deboksacademie.nl/
Dedicated Coaching
OprichterÜmit Delice
WatIndividuele trajecten voor jongeren, met inbegrip van zorg met een persoonsgebonden budget (pgb). Ervaring met diverse doelgroepen en complexe jeugdproblematiek. Buddycoach en trainer Boksend Opvoeden.
WaarHuizen
OpleidingNee
Contactinfo@dedicated-coaching.nl
Force One
OprichterArnaud van der Veere
WatBoxa is het nieuwe boksen waarbij vooral op cognitieve en neurale verbetering wordt gewerkt. Door het bewust scheppen van
variërende situaties worden beide hersenhelften gestimuleerd
WaarDen Haag
OpleidingNee
Contacthttps://www.forceone.nl / arnaud@forceone.nl
GGZ Boxing
OprichterMathijs Schaap
WatGGZ Boxing is gespecialiseerd in weerbaarheidstrainingen, kickboksen als agogisch middel om blokkades te overwinnen of een doorbraak in je ontwikkeling te realiseren alsook clinics cardiokickboksen op maat voor conditie en sporten op aangepast niveau. De specialiteit van GGZ Boxing ligt in traumabehandeling, vergroten van assertiviteit en weerbaarheid en Parkinson Boxing.
Waarregio Drechtsteden en Dordrecht
OpleidingNee
Contacthttps://www.ggzboxing.nl / info@ggzboxing.nl
Glory for All
OprichterRay Staring
WatVoor jongeren biedt Glory for All therapie waarbij vechtsport benut wordt op de weg naar verandering. Voor volwassenen wordt vanuit Glory for all vechtsport als instrument gehanteerd voor de ontwikkeling van teams en hulpverleners. Tevens biedt Glory for all een cursusaanbod voor vechtsporttrainers en zorgprofessionals die zich willen ontwikkelen in het inzetten van vechtsport bij (individuele) begeleiding van hulpvragen.
WaarGroessen
OpleidingJa
AccreditatieStichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) & Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) & Register Vaktherapie (FVB)
Contacthttps://www.gloryforall.nl / info@gloryforall.nl
In2Box, expertisecentrum voor Bokspsychotherapie
OprichtersMasja Otter (psychotherapeut) en Eugene Sedney (rijks)erkend bokstrainer)
WatMasja en Eugene bieden vanuit In2Box gezamenlijk een professioneel ontwikkelde vorm van lichaamsgerichte psychotherapie in combinatie met een training met technieken uit de bokssport. Deze Bokspsychotherapie gaat verder dan bokscoaching en is gericht op mensen die vastlopen door trauma’s(PTSS), persoonlijkheidsstoornissen of andere (ernstige) psychische problemen. Het is een specialistische manier om de juiste inzichten te krijgen, te ervaren waar (heftige) belemmeringen, blokkades en pijn zitten. Om vervolgens gericht in beweging te komen en trauma’s en beperkingen onder deskundige begeleiding aan te pakken. Deze kennis en ontwikkelde methode delen zij periodiek met andere professionals. Zie ook blog: Traumabehandeling in combinatie met boksen .
WaarZeist
OpleidingBokspsychotherapie voor professionals / Psychotherapeutische interventie bij PTSS en persoonlijkheidsproblematieken
AccreditatieBinnenkort
Contacthttps://in2box.nl / mail@in2box.nl
KF Action
OprichterKrista Fleming
Wat
Opleiding
Contacthttps://kfaction.nl/vitaliteitscentrum-de-bron
Kom uit je Box
OprichterRick Martens
WatEen belangrijke missie van Kom uit je Boks is om jeugdigen en volwassenen te helpen weer vertrouwen in zichzelf en de medemens te krijgen. Naast individuele bokscoaching bestaat het groepsaanbod uit Weerbaarheidstrainingen, Drop-Boks (om voortijdige schoolverlaters/drop-outs richting te geven aan hun leven) en Kopp-op (het helpen van KOPP-kinderen).
WaarHarderwijk
OpleidingNee
Contacthttps://komuitjeboks.nl / rick@komuitjeboks.nl
Mindfull Boksen
OprichterJermaine Tentua en Wim Simmers
WatMindfull Boksen is erop gericht om spanning, stress en negatieve gedachtes los te laten, door middel van beweging (boksen), praten (coaching) en mediteren (mindfulness).  Boksen biedt verschillende bokstrainingen aan waaronder Therapeutische Bokscoaching en Mindfull Boksen. STERC is een cognitieve gedragstraining met boksen als middel voor jongeren en jongvolwassenen om patronen zichtbaar te krijgen welke negatief gedrag veroorzaken. (STERC staat voor Systeem, Toelaten, Emoties, Reguleren en Coaching). Daarnaast biedt Mindfull Boksen de workshop Weerbaarheid+ aan voor (zorg)professionals.
WaarWestervoort
OpleidingJa
AccreditatieNee
Contacthttps://mindfullboksen.nl / info@mindfullboksen.nl
New Sport Challenge
OprichterHannes Schneider
WatNaast het geven van professionele bokstrainingen en personal training zet New Sport Challenge zich ook in om impact te maken op sociaal gebied vanuit de filosofie dat je door middel van sport een betere maatschappij kan ontwikkelen. Zo werkt New Sport Challenge aan projecten met jongeren met een achterstandsituatie, mensen met een lichamelijke beperking en senioren.
WaarHaarlem
OpleidingNee
Contacthttps://newsportchallenge.nl / info@newsportchallenge.nl
N’Joy Healthy Sports
OprichterErwin Lagcher
WatHet coachtraject van Boksend Opvoeden biedt op een laagdrempelige wijze hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die net even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het programma Boksend Opvoeden biedt in 5 lessen de volledige basis om je sterker en weerbaarder te voelen en meer zelfvertrouwen te ervaren. Wanneer de voorkeur gegeven wordt aan een vervolg, is het altijd mogelijk losse lessen bij te boeken of in te stromen bij de reguliere (kick)bokslessen.
WaarSchoonhoven
OpleidingNee
Contacthttps://njoyhealthy.nl/boksend-opvoeden / info@njoyhealthy.nl
Odair Inocencio / Groeien vanuit Passie
Oprichter
WatJongerenwerker, coach en trainer bij Krijgeracademie. De Krijgeracademie ontwikkelt opleidingen, trainingen, masterclasses en inspiratiesessies op het gebied van jongerencoaching, ontwikkeling en communicatie. Odair Inocencio ontwikkelt zelf programma’s, waaronder een weerbaarheidstraining met boksen als instrument.
WaarCapelle aan de IJssel
OpleidingNee
Contactinfo@odairinocencio.nl
Opboxen
Oprichter(Ome) Jan Schildkamp
WatStichting Opboxen zet zich in voor werkloze jongeren in regio Rotterdam en helpt hen te re-integreren in het arbeidscircuit. Jongeren die niet meer naar school gaan of geen werk hebben ,krijgen een nieuwe kans op scholing en werk. Naast het boksen wordt er gewerkt aan arbeidsmotivatie, sociale vaardigheden en agressieregulatie voor deze jongeren, zodat zij uiteindelijk hun plek in de maatschappij (terug)vinden en aan hun toekomst kunnen bouwen.
WaarHoogvliet
OpleidingNee
Contacthttps://www.opboxen.nl / info@opboxen.nl
Parkinson BoXing
OprichtersDini en Hans Louwerse
WatBij Parkinson BoXing is de tegenstander Parkinson. Boksen tegen Parkinson is non-contact sport: ‘we stoten op de zak, pads en handschoenen maar nooit op elkaar’. De op boksen geïnspireerde trainingen kunnen ervoor zorgen dat mensen met Parkinson hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren en zelfs kracht, flexibiliteit en snelheid opbouwen Parkinson BoXing heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te informeren over de voordelen van intensieve lichaamsbeweging en om veilige en gastvrije programma’s te ontwikkelen voor mensen met Parkinson om terug te vechten tegen deze ziekte. Zij bieden een Parkinson BoXing-opleiding aan voor bokstrainers, sportinstructeurs, fysiotherapeuten, beweegcoaches etc.
WaarEde
OpleidingJa
AccreditatieJa
Contacthttps://www.parkinsonboxing.nl / Sportteam-ede@live.nl
Parkinsonsport
OprichterJan Groothuis, Mariëtte Robijn, Wim Rozenberg
WatDe vereniging Parkinson Sport is er voor en door mensen met Parkinson. De vereniging draait op de vrijwillige inzet van sporters met Parkinson die de opleiding tot coach hebben gedaan. ParkinsonSport.nl is gecertificeerd aanbieder van het Amerikaanse Rock Steady Boxing (RSB) non-contact boksprogramma (www.rocksteadyboxing.org) met meer dan 880 aanbieders (RSB Affiliaties) wereldwijd.
WaarHet Gooi
OpleidingJa
AccreditatieJa
Contacthttp://www.parkinsonsport.nl
Peter Kool Smit Training en Coaching
OprichterPeter Kool Smit
WatVechtsportcoaching voor (kwetsbare) jongeren en professionals om hen bewust te maken dat zijzelf de regisseur zijn van hun levenskwaliteit. Vechtsportcoaching integreert fysieke, mentale en verbale oefeningen. Je gebruikt je hele lichaam én je combineert denken met doen.
WaarSneek
OpleidingNee
Contacthttps://www.peterkoolsmit.nl / peterkoolsmit@gmail.com
Ramiya
OprichterJenny de Vegt
WatRamiya biedt mental coaching in combinatie met sport, waarbij kickboksen ingezet wordt als hulpmiddel. Ramiya biedt zowel coaching-trajecten aan, gericht op een zorgvraag, als personal training, bootcamp en groepslessen.
WaarDrachten
OpleidingNee
Contacthttps://www.ramiya.nl / info@ramiya.nl
Reboot Care-Gym
OprichterPascal Mols
WatReboot Care-Gym is een laagdrempelige zorg/sportfaciliteit waar iedereen welkom is. Reboot Care-Gym is gespecialiseerd in de zorg, bijv. WMO, langdurige zorg, dagbesteding , jeugd en andere zorggroepen. Daarnaast is Reboot er ook voor particulieren en het bedrijfsleven. Reboot Care-Gym werkt toe naar een blijvende gedragsverandering doormiddel van bokscoaching aangevuld met krachttraining en (hard)looptherapie.
WaarHeerlen
OpleidingNee
Contactchaingecoach@gmail.com
Rotterdam Boxing / Mattie Trainingen
OprichterRonald Blom
WatDe Mattie-agressie-regulatietraining is bedoeld voor kinderen en jongeren die niet gewenst gedrag vertonen, ofwel: agressief zijn naar hun directe leefomgeving, onverklaarbare boosheid tonen en/of onaangepast (sociaal) gedrag hebben. Bij de Mattie-Weerbaarheidstrainingen werken de jongeren aan het vergroten van het zelfvertrouwen, het opkomen voor zichzelf en aan mentale, sociale en communicatieve vaardigheden, die fysiek handelen bij conflicten overbodig maken. Verder zijn er nog de Mattie-obesitas-variant waarbij een gewichtsconsulent extra ondersteuning biedt en de Mattie-reductietraining waarbij het doel is schooluitval te beperken en jongeren die uit het schoolsysteem zijn gevallen een zinvolle tijdsbesteding aan te bieden.
WaarRottermdam
OpleidingNee
Contacthttps://rotterdamboxing.nl / info@rotterdamboxing.nl
TRAP Kickboksen 
OprichterErik Jumelet en Amira Yehya
WatOm onze gezamenlijke missie om vechtsport binnen de zorg te professionaliseren hebben wij TRAP traumasensitieve kickbokstherapie opgericht. We bieden lichaamsgerichte therapeuten en andere zorgprofessionals binnen de sGGZ multidisciplinaire studiedagen en incompany-trainingen over traumasensitieve kickboksinterventies.
WaarAmsterdam, Zwolle en Almere.
OpleidingJa
Contacthttps://www.trapkickboksen.nl / info@trapkickboksen.nl
Van Soolingen
OprichterRobin van Soolingen
WatBokstrainingen voor de ontwikkeling van effectieve teams, authentieke leiders en veerkrachtige kinderen. De 2-daagse Box Clinic voor professionals wordt door organisaties vaak ingezet als ondersteuning bij persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, talentontwikkeling en feedback. Box Coaching op maat is een 1-op-1 intensief traject van 6 maanden waarin het boksen en een zeer uitgebreide reflectie centraal staan. De Budo Training is een psychofysieke en ervaringsgerichte training waarbij jongeren leren beter grenzen te stellen en emoties herkennen. Daarnaast leren ze om hulp te vragen en ontwikkelen zelfbeheersing, doorzettingsvermogen en discipline.
WaarNunspeet
OpleidingNee
Contacthttps://vansoolingen.com / robin@vansoolingen.com
Verhaegen Sports professional
OprichterFrans Verhaegen
WatHet aanbieden van groeps-en personal training, het organiseren van sportevenementen, het opzetten van sportprojecten gericht op welbevinden, weerbaarheid en veiligheid.
WaarMaastricht
OpleidingNee
Contacthttp://verhaegensports.nl / f.verhaegen@kpnmail.nl
Voor Elkaar Gebokst
OprichterFrank Rigter
WatNaast teamcoaching en workshops voor het bedrijfsleven, biedt Voor Elkaar Gebokst 1 op 1 coaching voor professionals. Thema’s die vaak terugkomen zijn bijv. stressmanagement, teambuilding, verbinding, mindset, doorzettingsvermogen/veerkracht, mentale weerbaarheid en grenzen aangeven.
WaarAlmere
OpleidingNee
Contacthttps://voorelkaargebokst.nl / frank@voorelkaargebokst.nl