Ga naar de inhoud

Agenda

 • TRAP Kickbokstherapie  – 26 mei 2024
  Kickboksen en martial arts bieden prachtige mogelijkheden voor persoonlijke groei en herstel. Voor mensen met een mentale hulpvraag is een fijngevoelige aanpak noodzakelijk, wat best een uitdaging kan zijn in zo’n harde sport. De studiedag TRAP Kickbokstherapie  is een bijscholing gericht op (lichaamsgerichte) professionals in de GGZ en is geaccrediteerd door het Register Vaktherapie voor 12 punten. De studiedag bestaat uit een afwisseling tussen verdiepende theorie en het zelf in de ervaring gezet worden met als doel een dieper inzicht te verkrijgen in de juiste aanpak.
  –> klik hier voor verdere informatie

 • Mind5 – Train de trainer – 26/28 juni 2024
  Tijdens dit programma leer je alle ins en outs van de Mind5 M.E.T.H.O.D. waarin sport, beweging en gamification gebruikt wordt om lichaamsbewustzijn en zelfbewustzijn te trainen en toegang te krijgen tot het onderbewuste. Tijdens de training word je ook geholpen bij het vinden van jouw ideale klant, je positionering en je sales/marketing vaardigheden. Dit programma is voor gedreven leiders, coaches en trainers, die ervaring hebben in het begeleden van mensen
  –> klik hier voor verdere informatie

 • Boksend opvoeden – 27 juni 2024
  Na de basiscursus Boksend Opvoeden kun je als professional meteen aan de slag met deze interventie. Theoretisch gaat het over het boksen gecombineerd met het opvoeden (ook bekend als pedagogisch handelen). Zo zal ook boksen en opvoeden praktisch en ervarend lerend aan bod komen.
  Uiteraard is de vervolgstap op deze basiscursus de Boksend Opvoeden Gevorderd.
  -> klik hier voor verdere informatie

 • Intelligent bewegen – 27 september 2024
  In deze meerdaagse training leer je de methode van Intelligent Bewegen. Met deze methode gebruik je lichaamsbeweging als middel voor de ontwikkeling van jouw deelnemer. Je zet niet alleen de fysieke kant in van bewegen, maar je integreert ook de emotionele en cognitieve aspecten. Hoe dit precies werkt leer je in deze training die bestaat uit een e-learning, twee praktijkdagen en een terugkommiddag.
  –> klik hier voor verdere informatie.

Onderwerpen