Ga naar de inhoud

Workshops

ter informatie en inspiratie!

Stichting Bewegen voor je Brein verzorgt door heel het land lezingen/workshops over de effecten van bewegen op je brein en psyche. Met de financiële vergoeding voor deze workshops steunt u onze Stichting. Hieronder enkele mogelijke workshops (van 45 minuten tot 1.5 uur) die we op maat kunnen aanpassen.

Bewegen voor je Brein

Over de effecten van bewegen en sporten op je cognitieve functies, psychisch welbevinden en sociaal functioneren. Inclusief de achterliggende verklaringsmechanismen. Die workshops/webinars kunnen gaan over de effecten van Bewegen voor je Brein in het algemeen, maar ook specifiek gaan over de effecten van Wandelen voor je Brein of Hardlopen voor je Brein.

Bewegen tegen een gestrest brein

Over de effecten van stress op je brein en hoe en waarom bewegen/sporten je brein helpt te herstellen.
Klik hier voor voorbeeld 1 van de bijbehorende powerpoint
Klik hier voor een ander voorbeeld van de bijbehorende powerpoint

Gaan en blijven bewegen voor je Brein

Weten dat bewegen goed is voor je brein en psyche is nog wat anders dan het ook (meer) te gaan doen. Deze workshop is gericht om je de nodige tips en tools aan te reiken om niet alleen te gaan bewegen, maar ook te blijven bewegen. Een gedegen plan van aanpak vormt de kapstok voor deze workshop. Op het einde van de workshop heeft iedere deelnemer een concreet en gepersonaliseerd Plan van Aanpak waarmee die aan de slag kan. Klik hier voor een voorbeeld van de bijbehorende powerpoint.

Voor aanvragen of meer informatie mail naar info@bewegenvoorjebrein.nl