Ga naar de inhoud

Exercising the body to master the mind

Elk jaar organiseert Studiosi Mobilae, de studievereniging van Bewegingswetenschappen Groningen, een interessant symposium. Dit jaar zal het symposium het thema “Exercising the body to master the mind” hebben. Tijdens het symposium zal er worden ingezoomd op verschillende aspecten binnen de Bewegingswetenschappen. Er wordt hierbij vooral ingegaan op de invloed van bewegen op de mentale gezondheid en andersom, en de onderwerpen die aan bod komen zijn ontwikkeling, revalidatie, technologie en ouderdom. Tijdens deze dag zullen verschillende mensen komen spreken en workshops geven over deze onderwerpen. Neem alvast een kijkje op de website symposium bewegingswetenschappen voor meer informatie over de sprekers en workshops.

Het symposium zal op 24 november plaatsvinden in het Universitair Medisch Centrum Groningen. In de ochtend zullen er 4 lezingen gegeven worden en na een uitgebreide lunch zullen er 2 workshoprondes volgen, waarbij er een keuze gemaakt kan worden voor het volgen van een van onze 4 workshops. Aan het einde van deze ronde zullen we gezamenlijk de dag afsluiten en krijgen alle bezoekers van het symposium een goodiebag.

Omdat wij zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid willen bieden om het symposium te kunnen volgen zullen de lezingen in de ochtend ook te zien zijn via een livestream. De kosten voor het fysiek volgen van het symposium zijn €15,- en voor het online volgen van de lezingen €5,-.

De inschrijving voor het symposium is al geopend, dit kan via de site symposium bewegingswetenschappen. Bij de inschrijving kan je aangeven welke workshop je wilt volgen in de eerste en tweede workshopronde. Wanneer de fysieke inschrijving vol is wordt je automatisch ingeschreven voor het online volgen van het symposium.