Ga naar de inhoud

Programma’s

 • 1000 STAPPEN
  10000stappen.nl heeft een programma ontwikkeld waarbij fitter worden en een gezonde levensstijl centraal staan. Jouw persoonlijke profiel is de basis voor dit trainingsschema..
 • BIO CHECK
  Met een hartslagmeter (borstband), een unieke app krijg je de juiste biofeedback om verantwoordt te trainen (hardlopen, wielrennen, triathlon, schaatsen, motorsport, roeien, voetbal en vele andere sporten). Door het meten van je hartslagvariabiliteit (HRV) geeft de software aan met welke intensiteit en met welke hartslag je het beste kunt trainen.
 • Het LOOPRECEPT
 • RUNFITCHECK
  Goed voorbereid op pad: met de Runfitcheck weet je binnen 3 minuten welk type hardloper je bent (competitief, sociaal, mentaal of fit) en voorkom je blessures met persoonlijke tips & tricks.
 • SPORTRUSTEN
  Het programma 100-dagen Sportrusten bestaat uit een pakket met 2 inspirerende boeken, een kalender waarop je met stickers kunt bijhouden dat je 3x in de week sport -hardlopen of fietsen – en dagelijks een ademhalingsoefening doet, regelmatig mailtjes ontvangt ter informatie in inspiratie en een onlineprogramma. Online kun je gedurende 100 dagen een vijftal parameters bijhouden: blijmoedigheid, energie, slaap, sport en concentratie. Grafisch kun je hiermee je eigen voortgang monitoren en vergelijken met anderen.
 • HARDLOPEN – START TO RUN
  Heel goed dat je wilt uitzoeken of hardlopen bij jou past. Het VanStart-programma helpt jou bij het verbeteren van je leefstijl, lekker in beweging komen en bij de zoektocht of hardlopen ook écht iets voor jou is. Wij staan voor je klaar en helpen je op weg. Op jouw tempo! VanStart is de online motivatieboost van Hardlopen.NL van de Atletiekunie.