Ga naar de inhoud

Sponsoractie 2024

Stichting Bewegen voor je Brein draait op volle toeren! Zo verspreiden we via onze website, nieuwsbrief en social mediakanalen allerlei kennis over bewegen en het brein. Ons team van vrijwilligers zet zich in om community’s op te zetten. En we organiseren events en geven webinars.

Kortom: we groeien. En dat is mooi. Want op deze manier inspireren we steeds meer mensen en professionals om bewegen in te zetten voor mentale en emotionele effecten. Essentieel, want naast spierkracht geloven wij ook in díe kracht van bewegen.

We hebben onze website in 2022 opnieuw laten verbeteren. Zodat jij er gemakkelijker en sneller je weg vindt, en wij nieuwe bezoekers beter kunnen verwelkomen. Dat is belangrijk, want onze website is hét platform van waaruit we kennis delen zoals praktijkstudies, wetenschappelijke inzichten en bijzondere events! Daarmee zijn wel extra kosten gemoeid. Nu zijn wij als stichting vrijwel geheel afhankelijk van donaties.

Vind jij het belangrijk dat meer mensen de kracht van bewegen voor hun mentale en emotionele gezondheid ontdekken? Dat meer professionals bewegen inzetten in hun werk? 
Dan hopen we dat je ons wilt steunen met een bijdrage om onze website te kunnen blijven onderhouden. Een goede daad voor jou, een geweldig geschenk voor ons!

Rechtstreeks doneren kan snel en gemakkelijk via deze link.

Met het delen van dit bericht help je ons ook! Dat kan via social media, maar ook met je collega’s en de organisatie waar je mogelijk deel van uitmaakt.

Veel dank en met actieve groet,
Het bestuur van Stichting Bewegen voor je Brein

p.s. Wil je op de hoogte gehouden blijven worden van interessant nieuws én de ontwikkelingen rondom de nieuwe website? Meld je dan aan voor onze gratis Nieuwsbrief.